Boek Schoolveteraan is verkrijgbaar als gedrukt boek en als Ebook digitaal te lezen op uw tablet, Ereader of smartphone in het Nederlands en Engels.

Nederlandse of Engelse Ebook online boekhandel :


Bruna, De Slegte, Google Books , Kobo , Amazon , boeken.nl, Books Rakuten, Donner, Boekenbestellen , Boekhandel brugzicht, Atheneum boekhandel, Books Apple,   Goodreads , Boekhandel Deramshoorn, Bookspot.nl , Boekhandel Frits Hardeman , Hoeksteen Boekhandel , Boekhandel Kramer van Doorn , Boekhandel Ljocht Leeuwarden, Boekhandel van Piere , Boekhandel Riemer, Boekhandel Broese  , Boekhandel Broekhuis , boekhandel Boekpunt , boekhandel Jaspers , boekhandel DeKler , Boekhandel Praamstra ,  PC Home , Boekenblad Kado, Ebook , Standaard Boekhandel.be , Boekhandel Plukker , Christelijke boekwinkel de Fakkel Hoogeveen , Boekhandel Jaspers , Quist Boeken , Boekhandel Scheltema en meer.

 

Direct van uw Ebook genieten op uw E-Reader, tablet of ander device. Veel leesplezier ! Hieronder vindt u de ISBN nummers.

Ebook heeft het ISBN nummer 9789083154718 en is direct te downloaden, dus u kunt als u dat wilt gelijk op uw Ereader van de aankoop van uw Ebook gaan genieten.
https://www.boekenbestellen.nl/ePUB/schoolveteran/9789083154725 of bij boekhandel de Slegte.

Gedrukte boek Schoolveteraan inclusief verzending in Nederland € 29,74. Bestelbaar bij Bol punt com :
 

Het boek Schoolveteraan vertelt het waargebeurde verhaal (2017-2020) van een gezin over hun Survival naar (niet) Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Passend Onderwijs: slagen en toch met lege handen Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde opleiding weet te slagen op basis van de eigen wil, zijn discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch gedwongen worden te kiezen voor een andere leerweg? Jazeker, vooral door het niet nakomen van verplichtingen en gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs. Het is het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, met als gevolg einde schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van de school, de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing – weet te beschuldigen van kindermishandeling en –misbruik omdat hij grip wil. De door school gemaakte keuze dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en hun onkunde met Passend Onderwijs. Door de hooghartigheid van school en ketenpartners, worden de persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd. Resultaat: het zieke kind wordt juist gedupeerd. Het kind ontsnapt aan Staatsontvoering van de Nederlandse Jeugdzorg, maar wordt wel gedwongen - ziek of niet - naar school te gaan. Kind ervaart dit als Schoolslavernij. Onacceptabel vindt het gezin. Boek Schoolveteraan en Passend Onderwijs  Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het Onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden, zodat zij niet net als dit gezin, als criminelen worden behandeld. En vooral om vaker nee te zeggen totdat er wel een win-win voor het welzijn van hun kind is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, acceptatie en communicatie, de expertise van de auteur Diana Stroeven, tevens de moeder van Schoolveteraan.
Boek Schoolveteraan auteur : Diana Stroeven. Schoolveteraan is een geregistreerd handelsmerk en beeldmerk van Communicatie-expert, NIMA marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Op het gebruik van het beeldmerk en/of beeldmerk van Schoolveteraan berust copyright. U dient vooraf schriftelijk toestemming te vragen voor het gebruik. Wilt u het beeldmerk van Schoolveteraan ergens voor gebruiken, neem dan contact op met Communicatie-expert. Diana Stroeven ( bouwjaar'71 - level 51 ) vervulde afgelopen 30 jaar marketing- en commerciële managementfuncties. Tegenwoordig ondernemer, investeerder, pionier en schrijft regelmatig een communicatie blog. In haar rol als moeder belandde zij met haar zieke kind in de Survival van niet Passend Onderwijs. Daarmee maakt zij nu haar debuut als auteur én uitgever van het Passend Onderwijs boek Schoolveteraan.  Communicatie maakt het positieve verschil.
Gedrukte boek Schoolveteraan bestellen bij all3 voor leesplezier en inzichten voor een psoitieve gamechanger.
https://www.boekenbestellen.nl/ePUB/schoolveteraan/9789083154718