Passend Onderwijs Boek & Ebook

Schoolveteraan boek en EBOOK
Survival van niet Passend Onderwijs

Waarom het boek Schoolveteraan over Passend Onderwijs ?

Omdat het onacceptabel is wat de Nederlandse - fundamentele - sturing op fysieke, slaafse aanwezigheid in het schoolgebouw met mensen doet. Ons gezin - met een chronisch ziek kind - heeft een duidelijke grens richting het onderwijs en de gehele Jeugdzorgketen getrokken. Simpelweg omdat het ten koste ging van de gezondheid van ons kind en ons gezin.


Lees het opiniestuk in het Onderwijsblad van de schrijfster, auteur van Schoolveteraan of bekijk hieronder het korte filmpje van onze zoon op Instagram, die het resultaat van de Onderwijs en "Jeugdzorg" dwang samen met ons wist om te buigen in iets positiefs.

Ouders bewaken het welzijn van hun kind, zijn de autoriteit ! Weten hoe wij het hebben aangepakt om ons kind wel toekomst perspectief te bieden? Bestel dan nu ons fysieke boek Schoolveteraan bij Bol , Nederlandstalige Ebook Schoolveteraan of de Engelse Ebook versie Schoolveteran

Laat u inspireren wat het positieve effect is om als ouders met uw kind samen de grens te trekken. Gewoon, omdat dat beter is voor uw gezinswelbevinden. De kracht van zelfmanagement, positieve mindset en communicatie. Want ja, geen toestemming betekent simpelweg een NEE . Een moeder op missie !  

Het Ebook van Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs  en fysieke boek Schoolveteraan zijn ook te leen. Reserveer het boek Schoolveteraan bij je eigen bibliotheek of vraag ernaar. Jij bent de gamechanger ! 

teamGezin. sTeun elkaar.  effectief . levensvreugde . welbevinden.  winwin